آیا استقبال از بازار قند قهوه ای تیره در ایران به اندازه قند قهوه ای روشن و کم ملاس است یا خیر؟ آیا می توان گفت که متقاضی برای خرید انواع قند قهوه ای تیره بیشتر چه کسانی هستند؟
می دانید که طعم و نوع قند قهوه ای تحت تأثیر میزان ملاس موجود در آن است. یعنی اگر شکر استفاده شده در تولید قند قهوه ای دارای مقدار ملاس بالا باشد، قند قهوه ای تیره خوانده شده و طعم بسیار قوی و مشابه کارامل دارد. اما اصولاً افرادی که با طعم کارامل مخالف هستند، برای مصارف روزانه، اغلب انواع قند قهوه ای روشن را استفاده می کنند.
آنچه در این مقاله میخوانید:
متقاضی خرید قند قهوه ای تیره کیست؟
متقاضی خرید قند قهوه ای تیره اکثراً کسانی هستند که از طعم قوی و کاراملی آن لذت می برند و از قند قهوه ای تیره به عنوان جایگزینی برای شکر سفید استفاده خواهند کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.