یکی از مهم ترین شاخصه های توزیع عمده قند قهوه ای، اصل بودن آن است. چرا که قند قهوه ای ایرانی باکیفیت با توجه به این شاخصه شناسایی می گردد.
روند طبیعی تولید قند قهوه ای از عصاره ی نیشکر سبب شده تا قند قهوه ای به عنوان یک محصول ارگانیک و اصل در مراکز توزیع مواد غذایی معرفی گردد. برند های ایرانی بسیاری امروزه توانسته اند با تولید قند قهوه ای باکیفیت و اصل موفق به دریافت شهرت جهانی در سراسر کره ی خاکی گردند.
مهم ترین برند های تولید کننده قند قهوه ای ارگانیک ایرانی در مراکز توزیع کشور های مختلف، نقش جهان، ارغوان، فردیسان و … می باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.