آیا شما نیز از تولید کننده های قند قهوه ای ایرانی سراغ انواع جدید این محصول را می گیرید، یا اینکه همیشه از انواع قدیمی قند قهوه ای برای پاسخگویی به نیاز مشتریان خود استفاده می نمایید؟
درست است که قند قهوه ای در انواع طبیعی و مصنوعی تولید می گردد، اما برخی از تولید کننده ها با استفاده از دانه های طبیعی و اسانس های طبیعی مختلف نظیر دانه هل، دارچین، زنجبیل و زعفران به قند قهوه ای طعم های متنوعی می بخشند.
استفاده از دانه های طبیعی در تولید مواد غذایی یکی از روش های مرسوم در میان تولید کنندگان ایرانی است. به همین خاطر برخی تولید کنندگان قند قهوه ای، به منظور تنوع بخشیدن به انواع قند قهوه ای ایرانی از این طعم ها به صورت ترکیبی با طعم قند قهوه ای استفاده می نمایند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.