کریستال های شکر قهوه ای اصل ریز تر از سکر سفید و دارای رطوبت بیشتری نیز می باشند که کیفیت این محصول را چندین برابر کرده است و امروزه سایت های معتبر تجاری خرید و فروش این محصول را تلفنی انجام می دهند.
برتری های شکر قهوه ای نسبت به شکر سفید بسیار زیاد است به گونه ای که کشورهای پیشرفته دنیا به این نتیجه رسیده اند که این محصول طبیعی و با کیفیت را جایگزین شکر سفید مضر و سمی کنند به همین علت حتی بسیاری از محصولات کارخانه ای این کشور ها با استفاده از شکر قهوه ای طبیعی تولید می شود که موجب سلامت بیشتر افراد جامعه شان شده است.
وجود ملاس طبیعی نیشکر در شکر قهوه ای موجب شده تا با مصرف آن حدود ۲۰ درصد از مواد معدنی مورد نیاز بدن تامین گردد از این روست که امروزه سایت های معتبر اینترنتی سامانه خرید تلفنی را برای کسانی که به دنبال اصل این محصول با قیمت مناسب هستند راه اندازی کرده اند.
منبع: بازار قند و شکر ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.