آیا تا به حال مزه ی قند قهوه ای اصل را امتحان کرده اید؟ آیا می دانستید قند قهوه ای یکی از تولیدات جانبی شکر قهوه ای تهیه شده از عصاره ی نیشکر اصل است؟ به نظر شما خرید قند قهوه ای بهتر است یا قند سفید؟
اگر تا به حال قند قهوه ای مصرف نکرده اید، لازم است بدانید اصلی ترین تفاوت میان قند سفید و قهوه ای رنگ آن است. رنگ قهوه ای قند قهوه ای به دلیل وجود ملاس در ترکیب آن است. اگر روند تولید قند قهوه ای از نیشکر به گونه ای باشد که ملاس بدون انجام عملیات تصفیه در قند قهوه ای وجود داشته باشد، می توان گفت که این محصول اصل و ارگانیک است.
قند و شکر قهوه ای مستقیماً از عصاره ی گیاه نیشکر فرآوری می گردد. لذا یکی از محصولات ارگانیک و دارویی در مراکز خرید محسوب می گردد.
با توجه به مزایای فراوان قند قهوه ای نسبت به قند سفید نظیر رفع سرماخوردگی، بهبود جریان خون در بدن، رفع فقر اهن و نظایر آن، خرید قند قهوه ای بهتر از نوع سفید آن است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.