طرز نگهداری بهترین شکر قهوه ای بسته بندی

بهترین شکر قهوه ای بسته بندی چه ویژگی هایی دارد؟ آیا از طرز نگهداری شکر قهوه ای که از بسته بندی اولیه خارج شده است چه می دانید؟
بهترین شکر قهوه ای، گونه از شکر است که دارای مقدار کمی رطوبت، میزان اندکی ساکارز و کمی قند باشد. این نوع از شکر قهوه ای مسلما از عصاره اصلی نیشکر تهیه شده و هیچ موادر افزودنی در تهیه و تولید آن نقش نداشته است.
در بازار فروش ایران، هنوز شکر قهوه ای چندان جا نیافتاده و بسیاری از افراد هم هنوز چیز زیادی در رابطه با فواید شکر قهوه ای نمی دانند. لذا شکر قهوه ای در بازار فروش ایران هم کمیاب می باشد و هم با قیمت بالایی در حدود هر کیلو ۱۰ تا ۱۸ هزار تومان به فروش می رسد.
این مسئله تفاوت فاحش قیمت خرید شکر سفید و شکر قهوه ای را به خوبی نشان می دهد.

طرز نگهداری بهترین شکر قهوه ای بسته بندی

ویژگی بهترین شکر قهوه ای چیست؟

ویژگی بهترین شکر قهوه ای چیست؟

شکر قهوه ای در صورتی صفت بهترین را به خود می گیرد که دارای دانه های ریز و قهوه ای باشد که ملاس اطراف دانه ها را احاطه کرده است.
طعم خوش کاراملی شکر قهوه ای سبب می شود تا کاملا بتوان نوع اصل با تقلبی شکر قهوه ای را از هم تشخیص داد.

همانطور که گفته شد، شکر قهوه ای بایستی در حدود ۳ الی ۴ درصد بیشتر از شکر سفید دارای رطوبت باشد. اگر شکر قهوه ای کاملا سفت بود و هیچ رطوبتی را شامل نمی شد، مطمئن باشید که شکر قهوه ای مورد نظر طبیعی نمی باشد و در تهیه آن از مواد شیمیایی و افزودنی هایی استفاده شده است.

از دیگر ویژگی های شکر قهوه ای که همه با آن آشنا هستید، کم کالری و کم قند بودن این شکر است که سبب شده مانعی برای مصرف آن توسط افراد دیابتی و کسانی که دارای اضافه وزن هستند وجود نداشته باشد.

البته این مسئله بدین معنا نیست که مصرف شکر قهوه ای به هر میزان در برنامه غذایی روزانه ممکن است. بلکه افراد باید در مصرف شکر، چه از نوع سفید و چه از نوع قهوه ای، دقت لازم را به کار گیرند.

بهترین شکر قهوه‌ ای باید کاملاً طبیعی، بدون مواد افزودنی و با بافت نرم و مرطوب باشد. انتخاب برند معتبر نقش مهمی در کیفیت این محصول دارد.

طرز نگهداری شکر قهوه ای

طرز نگهداری شکر قهوه ای

با توجه به اینکه شکر قهوه ای بسته بندی در بازار موجود می باشد و کارخانه های تولیدی، شکر قهوه ای را در بسته بندی های استاندارد به بازار عرضه می کنند، هنگامی که مصرف کننده بسته بندی شکر قهوه ای را باز می کند، برای نگهداری مابقی شکر باید مسائلی را در نظر گیرد.

به دلیل رطوبت طبیعی ناشی از ملاس، این شکر مستعد سفت شدن و کلوخه شدن است. برای جلوگیری از این مشکل، شکر قهوه‌ ای باید در ظرفی درب‌ دار، کاملاً محکم و در محیطی خشک و خنک نگهداری شود.

استفاده از ظرف شیشه‌ ای یا پلاستیکی با درب هوا‌بند گزینه مناسبی است. همچنین می‌ توان برای حفظ رطوبت آن، یک تکه نان خشک یا تکه‌ ای سیب داخل ظرف قرار داد. در صورت سفت شدن، گرم‌ کردن ملایم یا استفاده از مرطوب‌ کننده طبیعی، بافت آن را به حالت اولیه باز می‌ گرداند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما