عمده ترین روشی که تولید کنندگان قند قهوه ای از آن برای تولید انواع قند قهوه ای استفاده می نمایند، کدام است؟ آیا رون تولید می تواند باعث تفاوت قیمت در بازار خرید گردد؟
به طور عمده تولید کنندگان قند قهوه ای از دو روش برای تولید آن استفاده می نمایند. در روش اول تولید کنندگان از هیچ ماده افزودنی شیمیایی در روند تولید استفاده نمی نمایند. محصول این روند یک قند قهوه ای ارگانیک و طبیعی است که به همین جهت قیمت بالایی نسبت به نوع دیگر دارد.
نوع دوم قند قهوه ای معمولی است که ملاس به شکر تصفیه شده اضافه می گردد. در این روش از مواد شیمیایی در ترکیب آن استفاده نموده اند. قیمت قند قهوه ای معمولی ارزان تر از نوع ارگانیک است.
تولید کنندگان مطرح قند قهوه ای ایرانی نظیر فردیسان، دانه و … همگی از روش اول برای تولید محصولات خود استفاده می نمایند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.