قند قهوه ای بسته بندی ۶۰۰ گرمی در دستگاه های بخصوصی تولید می شود که قیمت محصول نهایی به دلایل مختلفی به مراتب گران تر از قند قهوه ای تولید شده به روش سنتی است.
در قدیم استان مازندران قند و شکر قهوه ای را به صورت سنتی تولید می کردند. این روش که با نام روش سنتی از آن یاد می شود، بسیار کم خرج و کم هزینه بود. اما از ان جا که تولید قند قهوه ای نیازمند رعایت یکسری استاندارد ها بود، امروزه تولید قند قهوه ای توسط دستگاه های بخصوصی انجام می شود. به همین خاطر قیمت قند قهوه ای فله تهیه شده به روش سنتی به مراتب کم تر از نمونه های تولید شده با دستگاه های پیشرفته نظیر قند قهوه ای ۶۰۰ گرمی هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.