بهترین قند قهوه ای بسته بندی چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ آیا می دانید طرز نگهداری قند قهوه ای خارج شده از بسته بندی اولیه چگونه است؟
بهترین قند قهوه ای، نوعی از قند است که دارای مقادیر ناچیزی ساکارز و مقدار جزیی کالری و ۲ الی ۴ درصد رطوبت ناشی از ملاس است. قند قهوه ای به طور مستقیم از نیشکر تهیه می گردد و عاری از هر گونه افزودنی شیمیایی است.
در بازار فروش ایران، مصرف قند قهوه ای هنوز به اندازه کافی جا نیافتاده است و اکثر مردم از فواید قند قهوه ای بی اطلاع هستند. لذا قند قهوه ای در بازار فروش ایران هم کمیاب می باشد و هم از قیمت نسبتاً بالایی برخوردار است.
طرز نگهداری شکر قهوه ای
با توجه به اینکه قند قهوه ای اکثراً به صورت بسته بندی در بازار موجود است و کارخانه های تولیدی نیز این محصول را در بسته بندی های استاندارد روانه بازار می نمایند، هنگامی که مصرف کننده قند قهوه ای را از بسته بندی خارج می نماید، برای باقی مانده آن باید نکاتی را رعای نماید.
طرز نگهداری قند قهوه ای بدین صورت است که چون قند مورد نظر دارای میزان ۲ الی ۴ درصد رطوبت است، حتی الامکان نباید در معرض هوا قرار بگیرد.
به همین دلیل، در اکثر بسته بندی ها توصیه شده تا این محصول را در جای خشک، خنک و در ظروف دربسته نگهداری نمایند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.