شکر قهوه ای ارگانیک و کاملا طبیعی نقش جهان دارای مجوز ها و تاییده های استاندارد می باشد که البته قیمت عمده و اصلی این محصول را می توان با استفاده از نمایندگی های آنلاین بدست آورد.
مواد معدنی شکر قهوه ای
وجود مقدار قابل توجهی از عنصر پتاسیم در شکر قهوه ای که معمولا در کمتر ماده خوراکی یافت می شود، همچنین آهن طبیعی که مصرف این شکر می تواند حدود ۲۰ در صد از آهن مصرفی روزانه را تامین نماید.
بسیاری مواد معدنی و ویتامین های طبیعی دیگر در این شکر که موجب شده این محصول طبیعی بسیار مورد توجه جوامع پیشرفته قرار گیرد به گونه ای که مردم این مناطق شکر سفید را کنار گذاشته اند و محصول شکر قهوه ای را برای مصارف خانگی و صنایع غذایی خود استفاده می کنند.
شکر قهوه ای حاوی مقدار کمی مواد معدنی است که در شکر سفید تقریبا وجود ندارند. این مواد معدنی بیشتر از باقی مانده ملاس در شکر قهوه ای ناشی می شود.
مهم ترین آن ها شامل کلسیم، پتاسیم، منیزیم و آهن است. البته میزان این مواد چندان زیاد نیست، اما نسبت به شکر سفید ارزش تغذیه ای بیشتری دارد. کلسیم برای سلامت استخوان ها، پتاسیم برای عملکرد عضلات و تنظیم فشار خون، و آهن برای جلوگیری از کمخونی اهمیت دارند.
همچنین منیزیم در عملکرد اعصاب و عضلات نقش دارد. با این حال، شکر قهوه ای همچنان باید در حد اعتدال مصرف شود.
مراکز خرید و فروش عمده شکر قهوه ای
از آنجایی که شکر قهوه ای در بین مشتریان تا کنون جایگاه خود را به طور کامل پیدا ننموده است مراکز کمتری از عرضه آن در سطح بازار یافت می شود و لازم است بدانیم بهترین محل برای تهیه این محصول کجاست.
یکی از بهترین جاها برای یافتن این محصول عطاری ها و قنادی ها و همجنین مراکز پخش مواد غذایی و خشکبار است. در سال های اخیر با توجه به گرایش مردم به مواد غذایی سالم، برخی مراکز عرضه مواد غذایی سالم و ارگانیک ایجاد گردیده اند که می توان برای تهیه شکر قهوه ای به این مراکز هم مراجعه نمود.
از جمله این مراکز می توان به ارگانیک سراها، سالم سراها، فروشگاه های سلامت، سلامتکده ها و فروشگاه های سلامت اشاره کرد.
محصولات تولید شده با شکر قهوه ای
شکر قهوه ای به دلیل فرآوری کمتر نسبت به شکر سفید، حاوی مولکول های بیشتری از ملاس است که طعمی غنی تر و طبیعی تر به محصولات می بخشد.
این نوع شکر در تولید انواع شیرینی ها، دسرها، کیک ها و نوشیدنی های مختلف کاربرد دارد. همچنین از آن در تهیه سس ها، مرباها و خوراکی های خاص استفاده می شود.
شکر قهوه ای علاوه بر طعم دلپذیر، به دلیل حفظ بخش هایی از مواد معدنی مانند کلسیم، آهن و منیزیم، انتخابی سالم تر به شمار می آید. بسیاری از برندها از این شکر برای تولید محصولاتی مانند شکلات، بیسکوییت و انواع گرانولا بهره می برند.
با افزایش فرهنگ استفاده از شکر قهوه ای و با توجه به استقبال مردم از این محصول، تولیدکنندگان محصولات جانبی تولید شده با شکر هم روی به استفاده از شکر قهوه ای به جای شکر سفید در ترکیب مواد غذایی خود نموده اند به طوریکه هر روزه شاهد تولید محصولی جدید با شکر قهوه ای هستیم.
محصولاتی که بیشترین میزان تولید با استفاده از شکر قهوه ای را دارند عبارتند از قند قهوه ای، نبات قهوه ای و شکر پنیر قهوه ای. محصولاتی که به تازگی تولید می شوند هم شامل بیسکوئیت با شکر قهوه ای و حلواارده با شکر قهوه ای هستند.
شکر قهوه ای ارگانیک نقش جهان یک محصول ایرانی و دارای مجوز رسمی و استاندارد می باشد به همین علت توانسته تمام خواص مفید خود را در طی تولید حفظ نماید که البته در تهیه انواع خوراکی های با کیفیت و رژیمی مورد استفاده قرار می گیرد و علاقه مندان با مراجعه به نمایندگی های آنلاین این محصول می توانند قیمت فروش عمده آن را بدست آورند.
منبع: بازار قند و شکر ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.