آیا قند قهوه ای که در مازندران تولید می شود، از نیشکر تهیه می گردد؟ آیا در هنگام خرید اینترنتی امکان ارسال قند قهوه ای به جنوب کشور وجود دارد؟
یکی از مهم ترین قطب های تولید شکر و قند قهوه ای در ایران، استان مازندران است که حتی مردمان بومی این استان نیز از قدیم الایام به تولید قند قهوه ای از نیشکر می پرداختند و هر ساله مراسمی برای تولید قند قهوه ای از نیشکر دارند. در جنوب کشور هم قند قهوه ای تولید میشود و حتی در استانهایی مثل اصفهان، قم و مشهد هم کارگاههای بزرگی در این زمینه در حال تولید قند قهوه ای و نبات قهوه هستند اما با توجه به اینکه مرغوب ترین نوع شکر قهوه ای از نیشکرهای شمال تهیه میشود به همین لحاظ مشتریان بیشتر به سمت قند قهوه ای نیشکر گرایش دارند.
قند قهوه ای به نسبت قند سفید مزایای بیشتری دارد از جمله:
۱- در ترکیب مواد اولیه آن که در واقع شکر قهوه ای می باشد از مواد شیمیایی استفاده نشده است.
۲- قند قهوه ای به نسبت قند سفید کالری کمتری دارد.
۳- قند قهوه ای حاوی کلسیم، پتاسیم، سدیم و منیزم است و برای بدن بسیار مفید است.
از طرفی با توجه به اینکه رنگ جذاب و منحصر به فردی دارد در قندان جلوه خاصی به مراسم پذیرایی از مهمانان میدهد.
خرید های اینترنتی امروزه توانسته محدودیت مکانی را بردارد و همه ی متقاضیان قند قهوه ای در شمال تا جنوب و شرق تا غرب کشور به این محصول با ارزش دسترسی پیدا کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.