آیا می دانید تولید قند قهوه ای اولین بار در زمانی در ایران صورت گرفت؟ آیا کیفیت قند قهوه ای تولید شده در کارخانه های ایرانی به گونه ای است که بتوان آن را جزو قند قهوه ای مرغوب حساب کرد؟
گرچه مصرف قند قهوه ای در ایران و جهان به اواخر قرن ۱۸ میلادی بر می گردد، اما تولید قند قهوه ای در ایران به سالیان اخیر محدود می گردد. کم تر از یک دهه است که تولید کنندگان قند ایرانی اقدام به تولید قند قهوه ای نموده اند که از لحاظ کیفیت و سلامتی بسیار مرغوب تر از انواع سفید است.
البته لازم است یادآوری شود روند تولید قند قهوه ای نیز در تولید انواع قند قهوه ای متنوع نظیر قند قهوه ای مرغوب اثر گذار است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.