آیا قند قهوه ای ارگانیک ایرانی قابلیت صادرات به کشور های همسایه و حتی کشور های اروپایی را دارد؟ به نظر شما قند قهوه ای ارگانیک ارزان تر است یا قند قهوه ای معمولی؟
چندی پیش ایران یکی از وارد کنندگان انواع قند و شکر قهوه ای ارگانیک در جهان محسوب می شد. اما امروزه حدود یک دهه است که تولید کنندگان ایرانی توانسته اند با تولید انبوه قند و شکر قهوه ای، میزان واردات این محصول را به حداقل برسانند.
کیفیت قند قهوه ای ارگانیک ایرانی به گونه ای است که قابلیت صادرات به کشور های همسایه و حتی کشور های اروپایی را دارد.
قند قهوه ای معمولی با توجه به مصنوعی بودن و استفاده از مواد شیمیایی در روند تولید آن نسبت به نوع ارگانیک ارزان تر است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.