آیا می دانید قیمت تولید قند قهوه ای ارازن و معمولی به مراتب کم تر از قند قهوه ای ارگانیک است اما به همین میزان از کیفیت و ارزش غذایی آن نیز کاسته می گردد؟
در بازار قند و شکر قهوه ای، تعداد اندکی از خریداران گمان می کنند میان قند قهوه ای ارزان و بی کیفیت با قند قهوه ای ارگانیک تفاوت زیادی وجود ندارد و قیمت تولید میان آن ها نباید چندان تفاوتی نماید. جالب است بدانید که اکثر آن ها به دلیل ارزان بودن نیست که قند قهوه ای با قیمت پایین را می خرند، بلکه عدم شناخت کافی از تفاوت های میان این دو نوع قند قهوه ای است.
در قند قهوه ای از مواد شیمیایی مضری نظیر کربن اکتیو، دی اکسید گوگرد و نظایر آن استفاده می گردد اما در قند قهوه ای ارگانیک چنین مواد مضری وجود ندارد و به همین خاطر قیمت تولید آن بیشتر است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.