فواید شکر قهوه ای در طب سنتی

یکی از فواید شکر قهوه ای که در طب سنتی هم به آن تاکید زیادی شده است سالم بودن آن است. همانطور که همه ما می دانیم شکر سفید دارای مواد شیمیایی مضر برای بدن است ولی شکر قهوه ای دارای این مواد غیر ارگانیک نیست و چه بسا ارگانیک و دارای مواد غذابی مفیدتری نسبت به نوع سفید خود است.

قند قهوه ای در طب سنتی

در طب سنتی، قند قهوه‌ ای به‌عنوان یک شیرین‌ کننده طبیعی و سالم‌ تر نسبت به قند سفید شناخته می‌ شود. این نوع قند به دلیل داشتن ملاس طبیعی، حاوی مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است که در فرایند تصفیه قند سفید از بین می‌ روند.

به همین دلیل، مصرف قند قهوه‌ ای در طب سنتی توصیه می‌ شود، به‌ ویژه برای افرادی که دچار ضعف عمومی بدن، کم‌ خونی یا سردی مزاج هستند.

از دیدگاه طب سنتی، قند قهوه‌ ای طبعی گرم و تر دارد و می‌ تواند به تقویت معده و بهبود گوارش کمک کند. همچنین در ترکیب با داروهای گیاهی برای تسکین سرفه، رفع خشکی گلو و بهبود یبوست مورد استفاده قرار می‌ گیرد.

مصرف متعادل قند قهوه‌ای می‌تواند به افزایش انرژی بدن کمک کند بدون آنکه آثار مضر قند سفید مانند تضعیف سیستم ایمنی، چاقی و اختلال در متابولیسم را داشته باشد.

با این حال، مانند هر ماده غذایی دیگر، استفاده بیش از حد از قند قهوه‌ ای نیز می‌تواند مضر باشد. طب سنتی همیشه بر اعتدال در مصرف تأکید دارد و پیشنهاد می‌ شود قند قهوه‌ ای به صورت کنترل‌ شده و متناسب با مزاج فرد مصرف شود.

قند قهوه ای در طب سنتی

نبات قهوه ای در طب سنتی

نبات قهوه‌ ای در طب سنتی به عنوان یک شیرین‌ کننده طبیعی با خواص دارویی مورد توجه قرار گرفته است. برخلاف نبات سفید که طی فرآیندهای شیمیایی تصفیه می‌ شود، نبات قهوه‌ ای دارای مواد معدنی بیشتری مانند آهن، منیزیم و کلسیم است که برای بدن مفیدند.

در طب سنتی، از نبات قهوه‌ ای برای تقویت معده، رفع نفخ، و بهبود هضم غذا استفاده می‌ شود. همچنین مصرف آن همراه با دم‌ نوش‌ های گیاهی، اثرات درمانی آن‌ ها را افزایش می‌ دهد.

این نوع نبات به‌ ویژه برای افرادی که دچار ضعف بدنی یا کم‌ خونی هستند، توصیه می‌ شود. طبیبان سنتی بر این باورند که نبات قهوه‌ ای طبعی گرم دارد و می‌ تواند در تسکین دردهای شکمی، به‌ ویژه دردهای ناشی از سردی مزاج، مؤثر باشد.

استفاده متعادل از آن می‌ تواند جایگزین سالم‌ تری برای قندهای تصفیه‌ شده باشد.

نبات قهوه ای در طب سنتی

نکته ای که خیلی از اطباء طب سنتی همیشه به آن تاکید می کنند جایگزین کردن شکر قهوه ای و محصولات جانبی آن به جای شکر سفید و قند سفید است.

امیدواریم در این مقاله توانسته باشیم اطلاعات مناسبی در این زمینه در اختیار دوستداران محصولات سلامت قرا بدهیم. ضمنا این بازرگانی با در اختیار داشتن تیم فروش قوی قادر است کله سفارشات مشتری را در این زمینه پاسخگو باشد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.