آیا از فواید شکر قهوه ای چیزی می دانید؟ به نظر شما، شکر قهوه ای طبیعی پرخاصیت تر است یا شکر های قهوه ای غیر طبیعی؟ چند نمونه از انواع فواید شکر قهوه ای را بیان کنید.
شکر قهوه ای نه تنها به صورت خوراکی مصرف گسترده ای دارد، بلکه فواید زیاد آن سبب شده تا در مواردی همچون زیبایی و … هم مورد استفاده قرار گیرد.
شکر قهوه ای که می تواند بهترین نوع جایگزین برای شکر سفید مصرفی روزانه افراد در نظر گرفته شود، اگر به صورت طبیعی و بدون دخالت هیچگونه ماده شیمیایی تهیه شود، خواص بهتر و بیشتری خواهد داشت و استفاده خوراکی آن به شدن توسط پزشکان تغذیه توصیه می شود.
در اینجا به بررسی انواع فواید و خواص شکر قهوه ای طبیعی پرداخته خواهد شد.
فواید و خواص شکر قهوه ای چیست؟
مصرف شکر قهوه ای نه تنها در برنامه غذایی روزانه، می تواند تا حدودی به بهبود دیابت و بیماری هایی از این قبیل منجر شود، بلکه به درمان بسیاری از بیماری ها هم کمک خواهد کرد.
شکر قهوه ای به دلیل خواصی که دارد، اغلب کسانیکه دچار سرماخوردگی می شوند، از آن به عنوان یک داروی طبیعی و بدون ضرر استفاده می کنند.
شکر قهوه ای در کارخانه های تولید کننده لوازم آرایشی و بهداشتی، کاربرد بسیاری دارد. چون شکر قهوه ای به صورت طبیعی هم اگر با چندین ماده مخلوط شود، یک اسکراپ و لایه بردار پوست را ایجاد کرده که استفاده موضعی از آن سبب می شود شادابی از دست رفته پوست باز گردد.
از دیگر فواید شکر قهوه ای می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- کمک به بهبود گردش خون در بدن
- تقویت قوای جسمی
- کمک کردن به بهتر هضم شدن غذا
- مرطوب کننده پوست
- ایجاد لایه ای محافظ بر روی پوست در برابر رادیکال های آزاد
حال که از انواع فواید شکر قهوه ای مطلع شدید، می توانید درک کنید که چرا و به چه دلیل استفاده از شکر قهوه ای در برنامه غذایی روزانه توصیه می شود.
بهترین نوع شکر قهوه ای
مسلم است که اگر شکر قهوه ای مستقیما از عصاره نیشکر به دست آید و ملاس آن به هیچ عنوان حذف نشود، از کیفیت بالاتری برخوردار خواهد بود. بهترین نوع شکر قهوه ای، در اصل شکر قهوه ای طبیعی است که بدون دخالت هیچ ماده شیمیایی و افزودنی تولید شده باشد و موادی از قبیل جوهر قند و … در تهیه و تولید آن هیچ نقشی نداشته باشد.
متاسفانه در ایران و حتی برخی از کشور های خارجی، شکر قهوه ای در کارخانه های تولیدی به روش طبیعی تهیه نمی شود. بدین صورت که همان پروسه تولید شکر سفید انجام شده و ملاس عصاره نیشکر جدا می شود. هنگامی که شکر به کمک موادی از قبیل جوهر قند و مواد شیمیایی دیگر سفید شد، آنگاه ملاس به صورت جداگانه به شکر مورد نظر اضافه می شود. این نوع از شکر قهوه ای به هیچ عنوان نمی تواند یک شکر قهوه ای سالم و طبیعی به شمار رود. زیرا تاثیر مواد شیمیایی در تهیه و تولید آن غیر قابل انکار است.
در ادامه کلیپی در اختیار علاقه مندان قرار گرفته که نحوه تهیه یک ماسک لایه بردار و اسکراپ را به همراه شکر قهوه ای آموزش داده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.