شکر قهوه ای 25 40 45 درصد

شاید برای شما هم جای سوال باشد که شکر قهوه ای 25، 40 و 45 درصد وجود دارد؟

در این مطلب سعی داریم به خواص شکر قهوه ای بپردازیم. همانطور که از نام شکر قهوه ای مشخص است این شکر رنگی سرخ یا قهوه ای دارد که از نیشکر و چغندر قند تهیه می شود. این محصول به دلیل اینکه به صورت نیمه کامل، پالایش شده است و هنوز شیره قند را در خود دارد و به دلیل داشتن ملاس رنگ قهوه ای دارد و به نام شکر قهوه ای شناخته می شود.

این شکر حاوی مقدار کمی کلسیم، پتاسیم، آهن و 5 درصد ملاس می باشد و طعم و عطر مطبوعی دارد که این خود باعث شده که محبوبیت بیشتری نسبت به نوع سفید آن داشته باشد.

شکر قهوه ای 25 40 درصد

شکر در طب سنتی طبعی گرم دارد. از شکر قهوه ای 25 40 درصد در درمان بیماری هایی مانند سرد مزاجی، یبوست و نفخ معده بسیار موثر است. برای از بین بردن اگزما، سردرد، جلوگیری از تهوع و اسهال و دلپیچه و تسکین دهنده درد های عضلانی موثر است. البته استفاده بی رویه از شکر قهوه ای باعث احساس خستگی و کم خونی می شود و طبع شما را سرد می کند.

شکر سفید و قهوه ای هر دو از پالایش نیشکر به وجود می آیند فقط با این تفاوت که شکر قهوه ای نوعی ساکارز است که به دلیل داشتن ملاس به رنگ قهوه ای در آمده است. همچنین این محصول کالری کمتری نسبت به شکر سفید دارد ولی این به آن معنا نیست که افراد دیابتی می توانند از آن استفاده کنند.

شکر قهوه ای 25 40 درصد

شکر قهوه ای 45 60 درصد

یکی از دیگر فواید شکر قهوه ای 45 و 60 درصد مبحث گسترده آن راجع به سلامت پوست و زیبایی می باشد.

شکر قهوه ای به از بین رفتن پوست های مرده و داشتن پوستی شاداب کمک می کند به این صورت که آن را به صورت اسکراب استفاده کنید چرا که هم یک نرم کننده قوی است، هم برای رفع جای جوش و آکنه و لایه برداری پوست بسیار توصیه شده است.

برای داشتن دست هایی زیبا و جوان می توانید این اسکراب را به روشی که گفته می شود تهیه و استفاده کنید، یک چهارم بیمانه روغن زیتون، یک چهارم پیمانه روغن نارگیل، یک قاشق چایخوری دارچین، نصف پیمانه شکر قهوه ای. همه موارد گفته شده را روی حرارت ملایم با هم ترکیب کنید تا حالت شیره ای پیدا کند، سپس روزانه دست های خود را با این اسکراب ماساژ داده و با آب ولرم بشویید، به مرور زمان شاهد جوان تر شدن پوست خود می شوید.

شکر قهوه ای 45 60 درصد

شکر قهوه ای 62 70 درصد

یکی از فواید شکر قهوه ای 62 و 70 درصد ماساژ و درمان ترک های لب است. ترک های لب می تواند از بی آبی یا استفاده از مواد آرایشی نامرغوب و جویدن پوست لب باشد که باعث بروز این مشکل می شود. برای درمان این ترک ها می توانید از اسکراب شکر قهوه ای استفاده کرده و در کمتر از دو هفته شاهد تاثیر شگفت انگیز آن باشید.

برای درست کردن اسکراب لب به یک قاشق غذا خوری شکر قهوه ای، چند قطره روغن نارگیل، نصف قاشق عسل و یک قاشق چایخوری آب ولرم نیاز داریم. تمام موارد گفته شده را با هم ترکیب کرده و با کمک یک مسواک نرم به آرامی از این اسکراب روی لب ها ماساژ دهید، اجازه دهید تا 10 دقیقه روی لب ها بماند. این اسکراب به آبرسانی پوست لب کمک کرده و به مرور زمان نتیجه آن را مشاهده خواهید کرد.

شکر قهوه ای 62 70 درصد

شکر قهوه ای 75 72 درصد

اگر کودک شما به طور مداوم دل درد دارد، از خواص شکر قهوه ای 75 72 درصد می توان برای درمان نفخ در نوزادان استفاده کرد که گزینه مناسبی برای این مشکل است.

حدود یک قاشق چایخوری شکر قهوه ای را با آب گرم مخلوط کرده و به کمک شیشه شیر به او بدهید، با این کار به تسکین درد او کمک کرده و کودک خواب راحت تری خواهد داشت. البته قبل از هر نوع اقدامی حتما با پزشک خود مشورت کنید چون شکر از طبع گرم برخوردار بوده که شاید برای نوزاد شما مفید نباشد.

شکر قهوه ای 75 72 درصد

شکر قهوه ای 80 85 درصد

برای درمان سرماخوردگی در طب سنتی از شکر قهوه ای 80 و 85 درصد می توان استفاده کرد. روش اول به این صورت است که، شکر قهوه ای را با یک لیوان آب جوش و زنجبیل تازه مخلوط کنید و اجازه دهید روی حرارت بماند و غلیظ شود و سپس تا وقتی که این ترکیب گرم است بنوشید. مصرف روزانه این دمنوش می تواند در کمتر از دو روز سرماخوردگی را درمان کند.

در روش دوم شما می توانید یک پیاز را حلقه ای خورد کنید، ترجیحا پیاز قرمز باشد. در ظرفی که مخلوط عسل و شکر قهوه ای در آن است اضافه کنید طوری که ترکیب شکر و عسل روی پیاز ها را بپوشاند، اجازه دهید این مخلوط نصف روز به همان حالت باشد. بعد از این تایم شربت بدست آمده که حاوی ویتامین های فراوانی است را نوش جان کنید، این ترکیب به درمان گلو درد و سرفه های خشک کمک شایانی می کند.

شکر قهوه ای 80 85 درصد

شکر قهوه ای 82 89 83 درصد

ملاس موجود در شکر قهوه ای 82، 89 و 83 درصد طعم و عطر خاصی به آن می دهد. برای استفاده بهتر از شکر قهوه ای آن را به صورت پودر شده یا به صورت حبه های قند و در شیرینی های خشک استفاده کنید چون هم طعم بهتری دارد هم بافت خیلی خوبی به شیرینی می دهد.

اگر شیرنی را با شکر قهوه ای تهیه کرده اید بهتر است بعد از استفاده آن را در جای مرطوب نگهداری کنید تا شیرینی های شما سفت نشود. شما می توانید شکر قهوه ای را روی حرارت ذوب کرده و با خامه ترکیب کنید و از آن برای تزیین بستنی و انواع دسر ها استفاده کنید.

شکر قهوه ای 82 89 83 درصد

این شکر ها رژیمی نیستند و برای افراد با قند خون بالا توصیه نمی شود. برای داشتن شکر قهوه ای خوب و مرغوب می توانید به این سایت مراجعه کرده و نسبت به نیاز خود محصول مورد نظر را تهیه کنید و با گرفتن مشاوره از مشاورین ما محصول با کیفیتی را بدون واسطه و قیمت مناسب تهیه کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما